SAYGILI RESTAURANT KING KEBAB

SAYGILI RESTAURANT KING KEBAB Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 404 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Saygili Restaurant King Kebab. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 8:41 2 cola zero besteld, 1 cola en 1 ayran ontvangen.
22 jan 2022 om 20:18 Altijd lekker eten en snelle service!
12 jan 2022 om 17:38 Not a good quality of kusbasi pide...not well cooked..
10 jan 2022 om 8:19 Een 'hoofdgerecht' sarma van 10 stuks zonder cacik gekregen. Tapenades waren lekker maar weinig. Lahmacun van 4 euro was gelijk aan 2 happen. Het eten is qua smaak prima, maar de porties zijn echt te klein voor de prijs die je er voor betaald
9 jan 2022 om 14:50 Het was heerlijk. Lang geen authentieke Turkse eten gehad via thuisbezorgd en was er wel aan toe om Turks te eten. Het was op tijd, alles wat we hadden besteld zat er bij met zelfs extra saus bij de portie friet en het belangrijkste , het was warm!
8 jan 2022 om 19:32 Was Heerlijk ! komt warm aan en snelle levering top tevreden
27 dec 2021 om 23:52 Siz kesinlikle cokertme kebabinin ne oldugunu bilmiyorsunuz. Sadece friet ve tavuk koyarak 'kebap' adi altinda insanlari kazikliyorsunuz. Yemekler az ve soguktu. Bu sizden son siparisimizdi..raad het niet aan, zeer ontvreden. Zonde van het geld !!!
18 dec 2021 om 20:05 Te laat bezorgd. Eten was koud. Ze hebben ook niet alles geleverd wat ik had besteld. Niet tevreden
16 nov 2021 om 21:00 Mercimek çorba en pide waren heerlijk, de haydari was raar van structuur, leek meer een bak paturain of kruidenboter. Ayran waren ze vergeten maar werd na 30 min nog nagebracht, die drink ik dan morgen bij mijn ontbijt maar op!
15 nov 2021 om 14:00 Porties zijn heel klein
20 okt 2021 om 7:51 Heel erg lekker gegeten! Adana was super. Linzensoep ook erg lekker. Enige wat jammer was, is dat ik künefe met ijs had besteld en het ijs er niet bij zat.